Vind ons op Gitter

Afgelopen donderdag zijn we officieel van start gegaan met Hacking for Sustainability 2. Tijdens de meetup waren alle ingrediënten voor een goede start aanwezig: data, developers, designers, ideeen mensen en een heleboel support 🙂 In deze blog een kleine recap en een uiteenzetting van de kanalen zodat jullie elkaar makkelijk kunnen vinden. 

We hebben al gehoord over de eerste prachtige projecten zoals dat George Anadiotis (bekijk hier zijn presentatie over environmental open data) of van Thijs Middeldorp van The Parliament of Things en natuurlijk winnaars www.vanzwartnaargroen.nl­ van Ruben Daas en Mitchell van Eijgen en Vind de Rust van o.a. Laura Hondshorst die allen op de Meetup waren. We hoorden ook programmeurs die meer ervaring op willen doen, mensen met uitgebreide kennis over milieuzaken die iets moois willen maken en ambtenaren van Atlas Leefomgeving en Provincie Zuid-Holland die dromen van data die hergebruikt worden. Kortom: een rijk netwerk om een app-competitie mee te starten!

IMG_1251Zoek elkaar op via Gitter!
Onze inzet is dat er zoveel mogelijk mensen op een makkelijke manier met de data kunnen werken, en wij helpen je graag aan wat je nodig hebt. We hebben een aantal kanalen ingericht zodat je andere sustainable hackers makkelijk kunt vinden. Deel vooral je vragen en ideeen op een van onze platforms, zodat mensen je makkelijk kunnen vinden. Zoek elkaar op! Gitter is hiervoor een ideaal platform. Gebruik dit bij voorkeur om elkaar online aan te spreken.

Hier nog even alle kanalen op een rij.

Presentaties
Kijk de presentaties hier terug

Agenda

Tot snel!