Programma Meetup 9 juni

Op 9 juni organiseren we een feestelijke launch voor Hacking for Sustainability 2 waar we de community van de eerste competitie bij elkaar brengen en nieuwe aanwas uitnodigen. We vertellen over de data en maken ruim baan voor het pitchen van ideeën en het ontmoeten van HFS talent. We hebben een mooie plek:d e Ecodome, we zorgen voor lokaal gebrouwde biertjes en we zetten bierkratjes neer voor eerste pitches van ideeen! De community rondom hacking for Sustainability breidt zich uit.

Programma
15:00 ontvangst
15:15 aanvang, welkom Corline van Es
15:15 Simeon Nedkov over het platform
15:25 Rianne Dobbelsteen over ALO
15:45 Eric Terlien over Provincie Zuid-Holland data
16:00 Andere data aanbieders? Anne Bruinsma?
16:15 Corline vertelt over Werkconferentie wat leeft er? Verbinding aanwezigen. Pitches van ideeën.
16:45 Interactieve borrel met hapjes en uitwisseling ideeën  

Ecodome